Games-Portal


Bun venit pe Colorful Life, Guest !
Pentru a beneficia de toate serviciile forumului va recomandam sa va Inregistrati si/sau sa va Conectati !
Recomandam browser-ele:

HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  


 

Bute neînvins: campionul a câştigat meciul prin KO în repriza a patra


avatar
Rang: Administrator

Warn Warn : Fara warn
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 778
Reputaţie Reputaţie : 6
Data de inscriere Data de inscriere : 2011-03-07
Credite Credite : 32832View user profile

PostSubject: Bute neînvins: campionul a câştigat meciul prin KO în repriza a patra Sun Jul 10, 2011 12:29 am

Lucian Bute şi-a apărat pentru a opta oară centura de campion mondial la categoria supermijlocie, după ce l-a făcut KO pe Jean Paul Mendy în repriza a patra. Atmosfera a fost incendiară, ca la un meci de fotbal al Generaţiei de aur, iar Bute a plâns ca un copil la finalul meciului.

Lucian Bute şi-a păstrat titlul de campion mondial al categoriei supermijlocie. Pugilistul nostru şi-a apărat pentru a opta oară centura IBF, într-un meci căruia i-a pus capăt după mai puţin de patru reprize. Într-o atmosferă electrizantă creată de cei aproape zece mii de spectatori prezenţi la Romexpo, Lucian Bute l-a pus la podea pe Jean Paul Mendy cu un croşeu de stânga, când mai erau 11 secunde din repriza a patra.

Vezi cum Bute l-a pus la podea pe Jean Paul Mandy

Încă din repriza a treia Lucian a dat semne că i-a descoperit punctele nevralgice lui Mendy, însă francezul a rezistat atunci eroic unui upercut la bărbie, care l-a destabilizat, şi unui upercut la ficat, arma caracteristică boxerului nostru. Momentul knock-out-ului a fost savurat din plin. Bute a izbucnit în lacrimi şi s-a urcat pe corzile ringului, iar publicul l-a ovaţionat în picioare. Campion mondial din 2007, Bute şi-a apărat pentru prima oară centura în România. El are 29 de victorii la profesionism, din tot atâtea meciuri, 24 dintre ele obţinute prin knock-out.

"Mi s-a făcut pielea de găină cînd a intonat Andra imnul României. Am fost foarte emoţionat. Visul meu s-a începlinit, urmează unificarea centurilor, o voi face anul viitor. Voi aduce două centuri în România, vă promit!

Nu am forţat, lovitura a venit parcă de nicăieri. Cînd am văzut cum a căzut, am fost convins că Mendy nu se va mai ridica. Am vorbit cu francezul după meci, suntem amici în afara ringului. Decît să plîngă mama, mai bine să plîngă mama lui!", a spus Lucian Bute imediat după meci.

La începutul meciului, Bute şi Mendy au fost prezentaţi de cel mai cunoscut ringannouncer din lume, Michael Buffer.

Românul a intrat în ring pe melodia cântată de formaţia U2, "Where the streets have no name", iar adversarul său a fost acompaniat de AC/DC, cu melodia "Highway to Hell".

Lucian Bute, în vârstă de 31 de ani, are acum 29 de victorii la profesionişti, din care 24 prin KO şi nicio înfrângere. Jean Paul Mendy are 29 de victorii, două înfrângeri, din care 16 prin KO.

Cele mai importante faze ale meciului:

Bute izbucneşte în lacrimi, publicul e în picioare! Este pentru prima oară când Lucian Bute îşi apără centura mondială în România.

Runda 4: Momente bune pentru Mendy, dar Bute iese frumos din clinci cu un nou uppercut. Rundă mai bună pentru francez, dar Bute reintră în joc. Un nou croşeu de stânga al lui Bute îşi atinge ţinta. Mendy este la podea! KO pentru Bute care îşi apără centura pentru a opta oară!!

Runda 3: Început bun de repriză pentru Mendy, care a reuşit câţiva pumni, dar Bute a trimis un upercut senzaţional, care l-a dat pe spate pe francez. Încă un croşeu pentru Bute! Repriză dominat clar de român. ”Lucian, Lucian” se aude din tribune.

Runda 2: Repriză echilibrată, cei doi pugilişti acceptă clinciurile. Câteva lovituri bune trimise de Bute. Mendy aruncă un croşeu scurt de dreapta, dar Bute deţine controlul. Prima combinaţie reuşită din partea lui Mendy. Bute ripostează cu un croşeu de dreapta. Lupta se încinge! Bute îi sparge garda lui Mendy cu o directă.

Runda 1: Adversarii se tatonează. Bute încearcă un croşeu de dreapta, barat de Mendy. Atac al lui Bute, stânga românului punctează. Francezul preferă o tactică defensivă, Bute îşi studiază adversarul şi încearcă câteva lovituri. Mendy nu a lovit nici măcat o dată în aceste prime trei minute.

A început meciul.

Andra intonează imnul României. Toţi spectatorii prezenţi la Romexpo cântă pentru Lucian Bute "Deşteaptă-te române"

Sala este redusă la tăcere deoarece se intonează imnul Canadei. Apoi este intonat imnul Franţei, pentru Jean Paul Mendy.

Bute intră în ring în aclmaţiile miilor de români prezenţi la sala Romexpo! Bute îşi face apariţia pe acordurile piesei "Where the streets have no name", aparţinând trupei U2.

Main-eventul serii a început. Jean Paul Mendy a intrat în ring.

Vezi mesajul lui Bute dupa victoria cu Mendy

Sursa: RTV

avatar
Rang: Membru-Activ

Warn Warn : Fara warn
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 149
Reputaţie Reputaţie : -1
Data de inscriere Data de inscriere : 2011-06-20
Credite Credite : 27443View user profile

PostSubject: Re: Bute neînvins: campionul a câştigat meciul prin KO în repriza a patra Sun Jul 10, 2011 2:10 am

M-am uitat aseara la meci.
A fost super,si nu inteleg cum a reusit in ultimele 10 sec un KO.


Create a forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com